Board info:
- Никой не празнува рождения си ден днес
- Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани, 0 скрити и 1 гости
- Дата и час: Пон Окт 05, 2026 6:47 pm
Държа да се възмутя публично!
Тук можете да отправяте своите мнения, предложения и критики за форумаМодератор: Gioiella
Re: Държа да се възмутя публично!
от Ketinka » Пет Ное 06, 2009 1:40 pm
Абе мацо,що се занимаваш с глупости?
Смисъл,не знам засегната се чувстваш,от факта че не са ти честитили рождения ден или?!
Аз лично влизам във въпросния раздел с цел да видя кой има рожден ден,и после честитя или във скайп или във фейсбук....не мисля,че е нужно да се пускат честитки навсякъде. И за мен е по-удобно във фейса,а ако нямам човека в листата си тогава честитя тук. Но всеки решава сам за себе си и не мисля,че е редно да ни четеш конско баш за тва нещо....
Смисъл,не знам засегната се чувстваш,от факта че не са ти честитили рождения ден или?!
Аз лично влизам във въпросния раздел с цел да видя кой има рожден ден,и после честитя или във скайп или във фейсбук....не мисля,че е нужно да се пускат честитки навсякъде. И за мен е по-удобно във фейса,а ако нямам човека в листата си тогава честитя тук. Но всеки решава сам за себе си и не мисля,че е редно да ни четеш конско баш за тва нещо....
-

Ketinka - Я съм мала пит бул
Re: Държа да се възмутя публично!
от ~za inat rodena~ » Съб Ное 07, 2009 10:33 am
Въпросът съвсем не беше за моя РД, той беше в началото на юли,точно след като се пренесохме тук и всъщност темата събра 2 страници мнения, това което ме дрази е че някои имат 2-3 страници, а други 5 мениеня. Значи проблемът е в моя телевизор,щом само на мен ми се вижда обидно.

- ~za inat rodena~
- Поредната единствена
12 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Идеи, Правила и Въпроси