Board info:
- Никой не празнува рождения си ден днес
- Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани, 0 скрити и 1 гости
- Дата и час: Пон Окт 05, 2026 5:12 pm
Въпроси
Тук можете да отправяте своите мнения, предложения и критики за форумаМодератор: Gioiella
Re: Въпроси
от Alouette » Съб Яну 07, 2012 10:51 am
Бях си сложила в подписа линийка, отмерваща връзката ми, но забелязах, че не се местят дните.
Първите 3-4 дни отмерваше вярно, но после зацепи 3 дена на един ден,смених линийката, но и новата 2 дена не се променя...
Дали е от линийката (line.romanticcollection.ru), или от форума?
Първите 3-4 дни отмерваше вярно, но после зацепи 3 дена на един ден,смених линийката, но и новата 2 дена не се променя...Дали е от линийката (line.romanticcollection.ru), или от форума?
-

Alouette - Мнения: 2935
от Shash » Съб Яну 07, 2012 12:38 pm
Според мен нещо линийките са били бъгнати, защото във форума времето си тече нормално. Пробвай с линийка от друг сайт, ако искаш.
-

Shash - tell-tale heart
от Shash » Чет Окт 11, 2012 9:32 am
От няколко дни забелязвам, че форумът е отключен за четене от нерегистрирани потребители. Значи преди да си вляза в профила, виждам абсолютно всички активни теми и мога да ги чета, а преди нямаше такъв достъп. Може би някоя настройка се е разбутала или се е бъгнал, не знам, но моля Мимето да направи нещо по въпроса (знам, че много хора тук сме си качвали снимки, както и на наши близки и не бихме искали случайни хора да имат достъп до тях).
-

Shash - tell-tale heart
от Mims » Чет Окт 11, 2012 2:23 pm
Абсолютно нищо не е пипано по настройките. Ще погледна.
ЕДИТ: Проверете сега.
Дано съм нацелила проблема.
ЕДИТ: Проверете сега.
Дано съм нацелила проблема.“I'm oxygen and he's dying to breathe.”
Tahereh Mafi
Tahereh Mafi
от Shash » Чет Окт 11, 2012 2:46 pm
Сега е супер, абсолютно нищо не се вижда, без да си се логнал.
Благодаря, Миме.
Благодаря, Миме.
-

Shash - tell-tale heart
от Mims » Пон Окт 22, 2012 12:55 pm
За нищо! Това ми е "работата"
“I'm oxygen and he's dying to breathe.”
Tahereh Mafi
Tahereh Mafi
от monics » Пет Дек 21, 2012 3:19 pm
От 2-3 месеца насам не мога да се задържа във форума, в смисъл, влизам, гледам теми и тн, излизам, и след 20 минути пак трябва да се логвам, не ме помни
Самата парола я знае, обаче просто не влиза автоматично. Става ми същото на двата лаптопа вкъщи (сега ще видя дали и на новия), както и на таблета. На какво може да се дължи?
Самата парола я знае, обаче просто не влиза автоматично. Става ми същото на двата лаптопа вкъщи (сега ще видя дали и на новия), както и на таблета. На какво може да се дължи?
-

monics - Мнения: 6206
Назад към Идеи, Правила и Въпроси