Board info:
- Никой не празнува рождения си ден днес
- Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани, 0 скрити и 1 гости
- Дата и час: Пон Окт 05, 2026 3:46 pm
Новият форум и резолюцията
Тук можете да отправяте своите мнения, предложения и критики за форумаМодератор: Gioiella
Новият форум и резолюцията
от Miro! » Съб Юли 04, 2009 5:43 pm
Потребител ни каза, че вижда някои елементи изрязани - това е заради резолюцията на монитора, ако някой друг има такъв проблем. Сега стеснихме ширината на форума до 1024 пиксела и на резолюции по-ниски от тази, ще се получи изрязване. Почти всички TFT монитори поддържат резолция до 1600 пиксела, така че резолюция под 1024 пиксела е отживелица и безсмислено да се поддържа. Все пак ако някой ползва стар монитор с ниска резолюция, се извиняваме за неудобството, но презумцията е че изключително много хора поддържат поне 1280 пиксела, а тези с по-големи монитори ще виждат едно доста тясно форумче.
След като се понапълни форума ще пуснем анкета, за да се ориентираме какви монитори ползват потребителите на форума и как да сетнем форума за постоянно
След като се понапълни форума ще пуснем анкета, за да се ориентираме какви монитори ползват потребителите на форума и как да сетнем форума за постоянно
-

Miro! - Nice Wheels
Re: Новият форум и резолюцията
от neverness » Съб Юли 04, 2009 6:50 pm
Да, знам, че е от резолюцията. Всъщност за мен няма проблем, защото след няколко дни ще съм с нов лаптоп, но просто ми направи впечатление и реших да питам
Don`t wait for the perfect moment! Take the moment and make it perfect!
-

neverness - Адвокат на Дявола
от Miro! » Съб Юли 04, 2009 10:18 pm
Понеже за някои потребители форума е тесен, в момента работим по импортирането на динамична дължина на форума според големината на екрана. Така на всеки монитор форума ще бъде от край до край и който иска по-широк форум, ще трябва да си купи по-широк монитор
Друг е въпроса дали системата ще ни позволи тези корекции, но ще видим
Друг е въпроса дали системата ще ни позволи тези корекции, но ще видим
-

Miro! - Nice Wheels
от Mishlence » Нед Юли 05, 2009 1:47 pm
аз съм със 17 инчов и наистина малко ми е стеснен,но от резолюция нищо не разбирам и не съм се оплакала даже...т.е.не съм разбрала от какво е 

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
- Mishlence
- бойна мишка
от Shash » Нед Юли 05, 2009 1:53 pm
Mishlence написа:аз съм със 17 инчов и наистина малко ми е стеснен,но от резолюция нищо не разбирам и не съм се оплакала даже...т.е.не съм разбрала от какво е
Цъкаш с десен бутон върху тапета
-

Shash - tell-tale heart
от Miro! » Пон Юли 06, 2009 1:55 pm
Форумът вече е настроен да се разширява и стеснява според монитора и резолюцията. Моля, ако някой види проблем да съобщи - при нас всичко е ок. Сега вече, който иска по-широк форум, да си купи по-широк монитор и да си увеличи резолюцията 

-

Miro! - Nice Wheels
от Shash » Пон Юли 06, 2009 2:13 pm
И аз много се радвам, така е далеч по-добре!
Благодарим!
Благодарим!-

Shash - tell-tale heart
от Ketinka » Пон Юли 06, 2009 3:34 pm
Ми то хубаво по-широк монитор,ма аз като съм с лап топ,нов ли трябва да си купя
-

Ketinka - Я съм мала пит бул
19 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Идеи, Правила и Въпроси