Board info:
- Никой не празнува рождения си ден днес
- Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани, 0 скрити и 1 гости
- Дата и час: Нед Окт 04, 2026 5:55 pm
Проблеми със зареждането на сайта / форумът
Тук можете да отправяте своите мнения, предложения и критики за форумаМодератор: Gioiella
Re: Проблеми със зареждането на сайта / форумът
от EMPRESS » Пон Юли 06, 2009 7:25 am
С IE наистина бави. С останалите е нормално.
- EMPRESS
от ™®ТиТиНКа®™ » Пон Юли 06, 2009 10:11 am
veselin написа:TuTuHKa написа:Момичета,сайта ми зарежда много бавно :(
Това е постоянно дава ми черен екран и все ми изписва,че зарежда!!!!За да ми отвори нещо чакам по 2 мин. минимум!!!
Интернета ми е със скорост 20045kbs
Неиздържам,ако не се оправи ще се откажа да влизам.Няма смисъл да чакам по 1 час за да напишща едно мнение.
Надявам се,да се намери решение на проблема защото както знаете за всеки форума е част от живота!
Здравей
Какъв браузър ползваш и коя версия?
В други сайтове или форуми имаш ли подобни проблеми?
Internet Explorer за версия немога да кажа но не е стара.На служебния компютър е съща работата а той постоянно бива ъпдейтнат и е с интернет на БТК и скороста е двойна.
Тя бе търсена,но никога намерена....
-

™®ТиТиНКа®™ - ҳ◊.::™®Лигла®™::.◊ҳ
- ~za inat rodena~
- Поредната единствена
от Shash » Пон Юли 06, 2009 10:19 am
TuTuHKa написа:Internet Explorer за версия немога да кажа но не е стара.На служебния компютър е съща работата а той постоянно бива ъпдейтнат и е с интернет на БТК и скороста е двойна.
Ето го проблемът
-

Shash - tell-tale heart
от Eclipse » Пон Юли 06, 2009 10:22 am
Най-добре с Мозила опитай.

- Eclipse
- Лунен сън
от ~za inat rodena~ » Пон Юли 06, 2009 10:26 am
Аз съм с Опера и нямам проблеми

- ~za inat rodena~
- Поредната единствена
от ™®ТиТиНКа®™ » Пон Юли 06, 2009 11:34 am
Мозила ми създава проблеми с регването в сайта.Неиска да ме вписва.Така,че нямам засега друга алтернатива.
Надявам се ,нещата да се оправят.
Надявам се ,нещата да се оправят.
Тя бе търсена,но никога намерена....
-

™®ТиТиНКа®™ - ҳ◊.::™®Лигла®™::.◊ҳ
от Treli_kardia » Пон Юли 06, 2009 11:40 am
На мен ми зарежда бързо, само ми лагва като скролвам из страниците.

-

Treli_kardia - Site Admin
от Miro! » Пон Юли 06, 2009 2:03 pm
Имаме малки съмнения, че цикленето при някои потребители може да се дължи на запълването на процесорното време на сървъра, поради високата активност от стартирането на форума и неговото попълване с информация. Всички тези заявки до сървъра, може би го товарят, вкл. и по-тежкият дизайн, който бива разглеждан и презареждан над 15000 пъти дневно.
Вариантите които ще опитаме са следните:
2-ри силно олекотен скин като за начало, като "циклещите" потребители могат да пробват как ще върви с него.
Ако и това не свърши работа ще увеличим процесорното време на съръвра, за да може да поеме натоварването, поне докато си изградите темите, а и след това, когато започне да набира скорост и нови потребители.
Съжалявам, че някои имат такива проблеми, но все пак правим нещо по-различно от стандартните сини форуми и проблемите трябва първо да се локализират и след това да се остранят.
Вариантите които ще опитаме са следните:
2-ри силно олекотен скин като за начало, като "циклещите" потребители могат да пробват как ще върви с него.
Ако и това не свърши работа ще увеличим процесорното време на съръвра, за да може да поеме натоварването, поне докато си изградите темите, а и след това, когато започне да набира скорост и нови потребители.
Съжалявам, че някои имат такива проблеми, но все пак правим нещо по-различно от стандартните сини форуми и проблемите трябва първо да се локализират и след това да се остранят.

-

Miro! - Nice Wheels
от Alouette » Пон Юли 06, 2009 4:15 pm
Искам да кажа, че мнението ми беше като на Титинка, абсолютно същите оплаквания, мнооооого бавно зареждаше и само на тоя форум, иначе нямах проблеми с моя нет, ама тъкмо си изтеглих Мозила и вече съм с нея и ми зарежда форума супер бързо!!!!
Тити, ако искаш мога да ти пратя мозилата, на мен не ми иска регистрация, скайпът ми е escada_f който има проблеми с ИЕ ще му пратя Мозила, само пиши, за да вляза в скайп, ако искаш мозила!
Пфу, много се радвам, че стана, щото и аз мислих да се отказвам от форума, големи мъки бяха
сега е супер!!!
Тити, ако искаш мога да ти пратя мозилата, на мен не ми иска регистрация, скайпът ми е escada_f който има проблеми с ИЕ ще му пратя Мозила, само пиши, за да вляза в скайп, ако искаш мозила!
Пфу, много се радвам, че стана, щото и аз мислих да се отказвам от форума, големи мъки бяха
сега е супер!!!-

Alouette - Мнения: 2935
43 мнения • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Идеи, Правила и Въпроси