Board info:
  • Никой не празнува рождения си ден днес
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани, 0 скрити и 0 гости
  • Дата и час: Нед Окт 04, 2026 5:07 pm

За CosmopolisBG.com

Тук можете да отправяте своите мнения, предложения и критики за форума

Модератор: Gioiella

За CosmopolisBG.com

Мнениеот Miro! » Съб Юли 04, 2009 5:13 pm

Здравейте,

Сайта с домейн cosmopolisbg.com има за цел да се превърне в социална мрежа за споделяне. За целта върху основния домейн ще бъде изграден сайт и всички съпътстващи го форми за споделяне ще бъдат на поддомейни, както е и форума сега - http://www.cosmopolisbg.com/forum . Засега използвайте този линк за влизане във форума, а след това ще може да се влиза и през основната страница. Има няколко съвсем малки доработки по графичните елементи на форума, които ще бъдат коригирани съвсем скоро.

Надявам се да успеем да изградим сайта бързо и да започнем изграждането на допълнителни функционалности като блогинг, видео споделяне, медиа сървър и др.

Евентуално и списание на по-късен етап от развитието със силно изразено участие на потребителите на форума и темите в него.

Приятно споделяне!
"Най-добрият начин да предскажеш бъдещето си, е да го създадеш"

Алън Кей

Уеб дизайн
Аватар
Miro!
Nice Wheels

Re: За CosmopolisBG.com

Мнениеот Miro! » Съб Юли 04, 2009 6:01 pm

Новото в този форум:

-Прозрачен дизайн и нестандартен лейаут
-Удобни основно и потребителско меню в лявата част на сайта
-Анимиран Board Info в горната част на сайта.
-Възможност за промяна на дизайна от страна на Администратора бързо и лесно, с цел обновяване на сайта при смяна на сезоните, празници и др.
-Възможност за embed на flash
-Опция за споделяне на сайта във всички големи сайтове за Social Bookmarking и социални мрежи (MySpace, Facebook, Delicious, twitter, digg.it, google и др.) чрез Share button непосредствено под форумите

Очаквайте скоро:

Голям набор от emoticons
"Най-добрият начин да предскажеш бъдещето си, е да го създадеш"

Алън Кей

Уеб дизайн
Аватар
Miro!
Nice Wheels

Мнениеот Shash » Съб Юли 04, 2009 6:12 pm

Искам да кажа, че този фон с цветенцата отзад е много красив и нежен и мноооооого ми харесва :D
Аватар
Shash
tell-tale heart

Мнениеот Just Me » Нед Юли 05, 2009 2:19 am

intelligent bitch написа:Искам да кажа, че този фон с цветенцата отзад е много красив и нежен и мноооооого ми харесва :D

Да, много е нежно :)
Maybe surrounded by a million people I still feel all alone
Изображение
I just wanna go home...
Аватар
Just Me

Мнениеот Mishlence » Нед Юли 05, 2009 1:44 pm

искам да кажа,че дизайнът е уникален.Не съм очаквала такова творчество.Браво на екипа.А...литератора в мен заговори...прочетох за списание и само да кажа,че идеята е прекрасна,защото има много хора,които умеят да пишат,но при една по-крупна инвестиция и добър екип би могло да излезе нещо.Просто не се сдържах :oops:
Изображение
Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Mishlence
бойна мишка

Мнениеот neverness » Нед Юли 05, 2009 3:05 pm

Копирам си съобщението от другия форум, за да могат всички да го видят :huge:

neverness написа:Добре, ще се опитам да обясня как го виждам :)
Според мен е хубаво да се преместим всички в новия форум, защото този е несигурен и не се знае кога пак ще увиснем без него. Всеки сам си решава, разбира се, но би било добре да сме всички единодушни и да вървим в комплект. Така или иначе новият форум е вече факт и ако заедно се постараем, той ще бъде факт още дълго, дълго време. Знам, че всички сме привързани към този, но нека не забравяме, че "форумът" това са хората, а като отидем в другия ще сме си пак ние, така че нищо няма да се промени, освен че ще сме на сигурно място. Знам също и че още ви е ново и чуждо, на мен също ми е такова, но ви уверявам, че съвсем скоро ще свикнете и ще си го почувствате като вашия си форум. Моля, нека не допускаме половината да сме тук, другите - там.
Работи се по преместването на всички емотки и админите обещаха и други екстри, така че смятам, че нищо няма да се различава :lifeisgood:
Don`t wait for the perfect moment! Take the moment and make it perfect!
Аватар
neverness
Адвокат на Дявола

Мнениеот Treli_kardia » Нед Юли 05, 2009 3:10 pm

Абсолютно съм съгласна с Ели... няма смисъл едни да останат там, други тук и да се разделим. някои няма да могат да свикнат веднага с промяната... нищо лошо. И с предишния форум беше така в началото. Имаше хора за които беше странен, но после свикнаха. Няма нищо по-хубаво от поддържан форум/сайт, който е сигурен... А тези безплатните... днес ги има утре не... и така :)
Вижте го колко е свеж и хубав :) :cancan: :earthhug:
Изображение
Аватар
Treli_kardia
Site Admin

Мнениеот ™®ТиТиНКа®™ » Вто Юли 07, 2009 6:06 pm

САЙТА НАИСТИНА Е УНИКАЛЕН
Искам да кажа едно браво на админите и модераторите за бързата им реакция при решаването на проблемите,за усилията които полагат за амбицийте които имат!!!! :ghappy;
Изображение
Тя бе търсена,но никога намерена....
Аватар
™®ТиТиНКа®™
ҳ◊.::™®Лигла®™::.◊ҳ

Мнениеот Mims » Вто Юли 07, 2009 6:13 pm

:thankyouuu:
“I'm oxygen and he's dying to breathe.”
Tahereh Mafi
Аватар
Mims
Site Admin

Мнениеот valantain_love » Вто Юли 07, 2009 7:45 pm

Не знам дали някой не го е предлагал вече, но не може ли в някъде на видно място в стария форум, например до логото, да се напише къде е преместен форумът, защото има потребители, които отдавна не са влизали и може да не разберат за новото място :lookp:
"The garden of the world
has no limits
except in your mind."
Аватар
valantain_love
C'est la vie

Следваща

Назад към Идеи, Правила и Въпроси

Bookmark and Share