Board info:
- Никой не празнува рождения си ден днес
- Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани, 0 скрити и 0 гости
- Дата и час: Пон Окт 05, 2026 5:47 pm
Държа да се възмутя публично!
Тук можете да отправяте своите мнения, предложения и критики за форумаМодератор: Gioiella
Държа да се възмутя публично!
от ~za inat rodena~ » Пон Ное 02, 2009 11:12 pm
От известно време насам си бях поставила за цел да наблюдавам колко "вървежни" са темите за рождените дни и съм възмутена от резултата на наблюденията си.
Как може,питам аз, и отговор не чакам, (щото знам че ще сте заети да пишете в по-важни теми като "Честито ми", "Какво ядете в момента" и не на последно място "Кога за последно правих секс") та... да влезете във форума, да видите че има тема ЧРД Еди кой си... и да я подминете? Тука всички претендираме да сме си много близки, да не кажа роднини, а когато дойде време да кажеш 2 мили думи на някой, 45 от 50 бият отбой. Честно ви казвам на ръба съм да извадя поименен списък, уж сме общност, уж сме пристрастени,а пА колко много си липсваме като тръгнем на някъде да не ви обяснявам...И в тая семейна идилия леееко се правим на приятно разсеяни и пропускаме някоя и друга тема за РД. Наистина си мисля,че е недопустимо. Абе дето се вика от "кумова срама" влез лепни една "
" , обаче безочие е просто да се разпишеш в горната и долната тема и тази точно за рождения ден да я забравиш. Още по темата мога да си пиша, дипломна работа по етика мога да докарам, ама в тоя форум само с приказки си оставаме (а когато са необходими си ги спестяваме), така че ще спра с моралното учение до тук.
п.п. Не знам дали и е тук мястото на темата (вече се замислям дали и моето място е тук), но ако я бях пуснала в Поздрави и честитки, очевидно нямаше да и се обърне много внимание.
п.п.2 Целта ми е не да накарм някой зорлем да сипе пожелания, а да кажа само,че има хора,на които им прави впечатление.
Как може,питам аз, и отговор не чакам, (щото знам че ще сте заети да пишете в по-важни теми като "Честито ми", "Какво ядете в момента" и не на последно място "Кога за последно правих секс") та... да влезете във форума, да видите че има тема ЧРД Еди кой си... и да я подминете? Тука всички претендираме да сме си много близки, да не кажа роднини, а когато дойде време да кажеш 2 мили думи на някой, 45 от 50 бият отбой. Честно ви казвам на ръба съм да извадя поименен списък, уж сме общност, уж сме пристрастени,а пА колко много си липсваме като тръгнем на някъде да не ви обяснявам...И в тая семейна идилия леееко се правим на приятно разсеяни и пропускаме някоя и друга тема за РД. Наистина си мисля,че е недопустимо. Абе дето се вика от "кумова срама" влез лепни една "
" , обаче безочие е просто да се разпишеш в горната и долната тема и тази точно за рождения ден да я забравиш. Още по темата мога да си пиша, дипломна работа по етика мога да докарам, ама в тоя форум само с приказки си оставаме (а когато са необходими си ги спестяваме), така че ще спра с моралното учение до тук.п.п. Не знам дали и е тук мястото на темата (вече се замислям дали и моето място е тук), но ако я бях пуснала в Поздрави и честитки, очевидно нямаше да и се обърне много внимание.
п.п.2 Целта ми е не да накарм някой зорлем да сипе пожелания, а да кажа само,че има хора,на които им прави впечатление.

- ~za inat rodena~
- Поредната единствена
Re: Държа да се възмутя публично!
от Shash » Пон Ное 02, 2009 11:18 pm
Според мен се получава така, защото никой не отваря темите от бутонче "Активни теми", а преглежда разделите подред. И съответно подминава някои от тях. Аз се старая да не пропускам темите за рождени дни, освен ако не се случи по-дълго да не влизам във форума. Или, ако евентуално съм честитила по-рано във фейса.
-

Shash - tell-tale heart
от sweet_maniche » Пон Ное 02, 2009 11:20 pm
Абе така е...
Лично за мен, мога да кажа, че рядко намирам време да се рова във форума напоследък, а послучай РД-то, гледам да поздравя човека във фейса или скайп...
Лично за мен, мога да кажа, че рядко намирам време да се рова във форума напоследък, а послучай РД-то, гледам да поздравя човека във фейса или скайп...
-

sweet_maniche - Barbie girl с акъл
от cryptonymous » Пон Ное 02, 2009 11:30 pm
Аз също предпочитам да го поздравя във Facebook, Skype или със sms.

- cryptonymous
от Sensuous » Вто Ное 03, 2009 12:41 am
Има си и други начини за поздравяване. Бих честитила на някой в тема, само ако нямам никакви други негови координати (всъщност не, ако е така бих му пратила лично).

- Sensuous
от Treli_kardia » Вто Ное 03, 2009 10:10 am
Повечето хора честитят във Фейсбук... оттам се получава всичко. И ако "разлистиш" стената на някого в деня на рожденния му ден ще видиш, че всички тези които не са писали тук в темите всъщност са го поздравили.
Всеки избира къде да поднесе поздрава си...
Всеки избира къде да поднесе поздрава си...

-

Treli_kardia - Site Admin
от romantic lights » Вто Ное 03, 2009 7:02 pm
Човек, ако иска да пише в темата ще пише.
Честно казано и аз не обръщам последно време на този подфорум, само в един определен влизам. 
Честно казано и аз не обръщам последно време на този подфорум, само в един определен влизам. 
-

romantic lights - Мнения: 1457
от tool » Чет Ное 05, 2009 9:51 pm
~za inat rodena~ написа:От известно време насам си бях поставила за цел да наблюдавам колко "вървежни" са темите за рождените дни и съм възмутена от резултата на наблюденията си.
Как може,питам аз, и отговор не чакам, (щото знам че ще сте заети да пишете в по-важни теми като "Честито ми", "Какво ядете в момента" и не на последно място "Кога за последно правих секс") та... да влезете във форума, да видите че има тема ЧРД Еди кой си... и да я подминете? Тука всички претендираме да сме си много близки, да не кажа роднини, а когато дойде време да кажеш 2 мили думи на някой, 45 от 50 бият отбой. Честно ви казвам на ръба съм да извадя поименен списък, уж сме общност, уж сме пристрастени,а пА колко много си липсваме като тръгнем на някъде да не ви обяснявам...И в тая семейна идилия леееко се правим на приятно разсеяни и пропускаме някоя и друга тема за РД. Наистина си мисля,че е недопустимо. Абе дето се вика от "кумова срама" влез лепни една "" , обаче безочие е просто да се разпишеш в горната и долната тема и тази точно за рождения ден да я забравиш. Още по темата мога да си пиша, дипломна работа по етика мога да докарам, ама в тоя форум само с приказки си оставаме (а когато са необходими си ги спестяваме), така че ще спра с моралното учение до тук.
п.п. Не знам дали и е тук мястото на темата (вече се замислям дали и моето място е тук), но ако я бях пуснала в Поздрави и честитки, очевидно нямаше да и се обърне много внимание.
ДОбре де честит Рожден ден, когато и да е той всичко най -най .....
-

tool - Злой
от Gioiella » Пет Ное 06, 2009 12:44 am
Според мен пък си е лично моя работа или на който и да е друг кога,къде,на кого и дали въобще ще честити.
Все едно пък някой като има РД преглежда всяко едно мнение в темата кой го е писал.Праска се едно благодарствено слово и т.н..
Все едно пък някой като има РД преглежда всяко едно мнение в темата кой го е писал.Праска се едно благодарствено слово и т.н..
[url=https://bg-mamma.com][img]https://bg-mamma.com/ticker/159582[/img][/url]
[url=https://bg-mamma.com][img]https://bg-mamma.com/ticker/159583[/img][/url]
[url=https://bg-mamma.com][img]https://bg-mamma.com/ticker/159583[/img][/url]
-

Gioiella - Мнения: 14341
12 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Идеи, Правила и Въпроси